Over ons

IMG_8312.jpg

Peter Schuurman

Internetmonteur & IT Consultant

Peter werkt inmiddels al ruim tien jaar als eigen ondernemer. Hij is een gerenommeerde internetmonteur, computerhulp en IT-specialist. Zijn IT loopbaan begon echter al in 1986 bij de Rabobank waar hij destijds begon als netwerkspecialist en zichzelf op den duur op wist te werken tot Change Manager. Hij heeft tevens als Service Level Manager en Problem- en Procesmanager gewerkt bij de ING en de ABNAMRO.

 

Naast financiële instellingen heeft Peter ook gewerkt bij DAF Trucks als Europees Change Manager; bij de Bloemenveiling in Aalsmeer als Service Level Manager; bij Philips als Change Manager en bij het AMC als Senior Consultant en Proces- en Problem manager Telecommunicatie. Sinds 2009 is Peter samen met zijn vrouw Michelle, eigenaar van Meldaro IT.

 

Meldaro is sedert 1 januari een samenwerkingsverband aangegaan met internetprovider Jonaz. Onze bedrijf verzorgt nu exclusief de internetaansluitingen van dit bedrijf. Voor meer informatie over internetprovider Jonaz kunt u hier klikken.  

B74E6916-7A00-4A53-87E6-161E1D5F8707_edi

Michelle Schuurman

Webmaster & vertaalster Engels - Nederlands

Michelle is samen met Peter, mede eigenaar van Meldaro. Michelle komt oorspronkelijk uit Australië en woont al geruime tijd in Nederland. Michelle kan zich hierdoor beroepen op een Engelstalige achtergrond. Ze heeft dankzij haar afkomst een goede beheersing van zowel de nederlandse alsook de engelse taal en is daarom prima in staat om vertaalwerk te verrichten. 

Naast het vertaalwerk bouwt Michelle ook websites. 

Mozartlaan 25, 1217 CM Hilversum

  • Facebook
  • Twitter
soon-873316_640.png

Chat met ons

Webdesign Meldaro