Vertaalwerk

Engels - Nederlands

Laat uw werk door ons vertalen

Heeft u vertaalwerk liggen? Dan kunt u daar voortaan ook bij Meldaro mee terecht. Het vertalen van teksten is moeilijker dan u denkt, het gaat niet alleen om een tekst zelf, maar ook om het kunnen weergeven van de nuances in de tekst. Veel bedrijven wenden zich graag tot native speaking vertalers omdat zij toch het beste de nuances kennen. Ook moet je opletten bij een tekst in het Engels te vertalen dat er een verschil zit tussen Brits, Australische en Canadese Engels ten opzichte van Amerikaanse spelling. Amerikaans spelling is een vereenvoudigd stijl, terwijl de landen binnen het Gemenebest nog steeds de oude spelling hanteren. 

Michelle Schuurman heeft een Engelstalige achtergrond. Ze heeft een goede beheersing van de Nederlandse alsook de Engelse taal. Hierdoor is zij prima in staat om uw teksten voor u te vertalen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend intake gesprek. Het is ook mogelijk om een consult aan te vragen via Zoom. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via een WhatsApp of u kunt ons een email sturen. 

Mozartlaan 25, 1217 CM Hilversum

  • Facebook
  • Twitter
soon-873316_640.png

Chat met ons

Webdesign Meldaro