Webdesign

Een mooie website verkoopt. Het is letterlijk het visitekaartje van u en uw bedrijf, organisatie of blog. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling van uw website past bij het type bedrijf of organisatie dat u vertegenwoordigt en of het soort blog dat u wilt gaan schrijven.

 

Kort gezegd, uw website zet de toon en kan doorslaggevend zijn voor mensen om wel of niet met u in zee gaan. Een mooi en verzorgd design spreekt boekdelen. Veel hangt daarom af van een goede presentatie, eentje die perfect bij u past. 

Een nette website bouwen kost veel tijd. Deze schudt u niet zomaar uit uw mouw. De vormgeving is maar een deel van het hele plaatje. Tekst, contactformulieren, bedrijfsgegeven, illustraties en desgewenst nieuwsbrieven toevoegen aan een website is nog maar het begin. Misschien wilt u dingen gaan verkopen. Dan is er ook nog een mobiele website waar u rekening mee moet houden. U heeft mogelijk zelf wel een idee hoe de website eruit moet komen te zien, maar weet niet waar u beginnen moet. Gelukkig is daar Meldaro.  

Meldaro kiest ervoor om met Wix te werken. Wix is een van de grootste en meest betrouwbare websitemakers op de huidige markt. Zij genieten een hoge beschermingsfactor en zijn daarom zeer moeilijk om te hacken. Dit kan voor u doorslaggevend zijn. Verder zijn de mogelijkheden voor uw website bij Wix riant. Wilt u weten welke dat zijn? 

Wilt u meer informatie over ons webdesign? Neemt dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen

Michelle Schuurman

Webmaster

Mozartlaan 25, 1217 CM Hilversum

  • Facebook
  • Twitter
soon-873316_640.png

Chat met ons

Webdesign Meldaro